property photo
Vooroorlogse 2-1-kapwoning met diepe tuin voorzien van stenen berging en houten garage.

Hier kunt u reageren op dit object.


 
 
 
 
 
 
 
 
  loading

Het geheel is zeer centraal gesitueerd, aan de doorgaande weg van Nieuwkuijk, tevens de verbindingsweg tussen Vlijmen en Drunen.

De A59, Loonse&Drunense Duinen en Bourgondisch ’s-Hertogenbosch allen op een steenworp afstand.

Goede parkeermogelijkheden aan de overzijde van de straat. Tevens op eigen terrein in de vorm van de huidige garage, alsmede een parkeerplaatsje gesitueerd achter het perceel, aansluitend aan de garage.  

 

Globale indeling:

Parterre; Hal met trapopgang verdieping en opstelling meterkast. En-suite living met erker aan de voorzijde en voorzien van schouw met gaskachel. Achterkamer met openslaande tuindeuren, zeer ruime trapkast, schouw met gaskachel alsmede bergkasten in de en-suite.

Keuken met vernieuwd, hoog afgesteld meubel, inbouwkastje, deur naar de tuin en toegang tot kelder en portaaltje met toiletruimte.

Kelder met stahoogte.

Eerste verdieping; overloop met opstelling gootsteentje en deuren naar het plat dak.       2 Slaapkamers, beide met inbouwkast en radiator. Ruime badkamer met ligbad, douche, toilet, wastafels en aansluitpunten wasapparatuur.

Vaste, afsluitbare trap welke toegang biedt tot de verrassend ruime zolder.

Zolder met constructie in het zicht, dakkapelletje aan voor- en achterzijde, goede stahoogte en dito indelingsmogelijkheden.

Algemeen & Tuin:

De woning is keurig onderhouden, echter dient koper wel rekening te houden met renovatie-/moderniseringskosten.

De woning beschikt over fraaie details als originele paneeldeuren, glas-in-lood, intacte en-suite met bijbehorende schouwen en zeer waarschijnlijk nog terrazzovloeren. Verder een goede en privacy biedende achtertuin op het zuiden met achterom.

Op het perceel bevindt zich nog een stenen berging met vliering en achterop het perceel een houten garage met puntdak en stalen garagedeur.

Aanvaarding in overleg, op korte termijn is bespreekbaar.  

Type woning: 2-onder-1-kap
Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 1938
Woonoppervlakte (m2): -
Inhoud (m3): -
Perceeloppervlakte (m2): 335
Aantal slaapkamers: 3
Aantal kamers: 5 of meer
Garage: 1
Aanvaarding: in overleg, indien gewenst op korte termijn mogelijk
Servicekosten ( € ): -