Financiering

Of u voor het eerst een huis koopt of voor de zevende keer. Steeds weer blijft de aanschaf van een woning een belangrijke stap in uw leven.

Persoonlijke financiën zijn niet het belangrijkste in uw leven, maar wél relevant. Kies daarom een deskundige adviseur die uw situatie persoonlijk benadert: 

Uw woonlasten worden namelijk niet alleen bepaald door de hoogte van de rente, maar ook bepaald door: uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst.

Sinds 1 januari 2013 gelden er voor hypotheken die vanaf deze datum zijn afgesloten nieuwe regels voor de hypotheekrenteaftrek. Om voor renteaftrek in aanmerking te komen, moet uw hypotheek gedurende de looptijd geheel worden afgelost. In de praktijk betekent dit dat alleen de Annuïteitenhypotheek en de Lineaire hypotheek in aanmerking komen voor hypotheekrenteaftrek.

Heeft u uw hypotheek voor 1 januari 2013 afgesloten? Dan mag u de hypotheekrente gewoon blijven aftrekken, ongeacht de hypotheekvorm. Dat geldt ook als u uw hypotheek oversluit en als u gaat verhuizen en uw hypotheek meeneemt. Wilt u meer lenen? Dan gelden de nieuwe regels wel voor het extra bedrag dat u leent.

Uiteraard wilt u zo’n persoonlijke gelegenheid alleen aangaan met iemand die bij u past en waar u zich vertrouwd bij voelt, neem contact met ons contact op, zodat wij u kunnen doorverwijzen naar de juiste hypotheekadviseur waarmee u een vrijblijvende afspraak kunt maken.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u het contactformulier invullen en natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor vrijblijvend advies.