Taxatie

Een vakkundig taxatierapport

Als u een huis gekocht heeft, dan heeft u voor uw financiering een taxatierapport nodig van een onafhankelijke makelaar. Een taxatie is een zeer specialistische activiteit en vereist een deskundige aanpak.

Wij zijn lid van de NVM en tevens ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert. Bovendien zijn wij aangesloten bij het NWWI, een onafhankelijk en landelijk taxatie-instituut. Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Zo bent u verzekerd van een vakkundig taxatierapport dat door iedere instantie wordt geaccepteerd.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitbrengen van zeer betrouwbare en goed onderbouwde taxatierapporten. Tevens zijn wij voorbereid op spoedtaxaties, eventueel binnen 24 uur, m.u.v. NWWI-rapporten.

Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of neem contact met ons op.