Verkoop

Een ‘moeilijke markt’? Ga dan zeker voor ruim 30 jaar ervaring!

Persoonlijk
We gaan 100% voor de belangen van onze opdrachtgever. Dit betekent niet dat we onze opdrachtgevers naar de mond praten. Vanuit onze ervaring en marktkennis geven we een eerlijk advies.

In de huidige markt is er een gebrek aan kopers. Uiteraard geven wij hen dan ook graag onze onverdeelde aandacht. Tijdens gesprekken met kandidaat kopers worden hun woonwensen zeer nauwkeurig in beeld gebracht, met als resultaat dat wij deze kandidaat mogelijk al aan uw woning kunnen koppelen voordat het op de markt komt!

Wat kunt u dan zoal van ons verwachten:

  • Uw woning wordt optimaal onder de aandacht gebracht bij woningzoekenden door middel van plaatsing op de meest bezochte huizensite www.funda.nl en uiteraard op onze eigen site www.veenemamakelaardij.nl.
  • De presentatie van uw woning op internet wordt compleet gemaakt met een filmpje, zodat uw woning op Funda altijd op 1 van de eerste pagina’s zichtbaar is, dus ook als het adres met bijvoorbeeld een V begint.
  • Daarnaast zorgen wij voor een goede en duidelijke brochure van uw woning met tekst, foto’s, kadastrale kaart en professionele plattegronden.
  • Via funda.nl wordt u wekelijks op de hoogte gebracht van de stand van zaken.
  • Er is regelmatig overleg met u over de vorderingen m.b.t. de verkoop, maar ook over de marktontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de verkoop van uw woning.
  • Wij streven ernaar om voor u de beste deal te realiseren en treden dan ook op als uw adviseur en deskundige bij het onderzoeken en bekijken van juridische aspecten, het adviseren bij biedingen, het opstellen van de koopakte en de gehele begeleiding tot en met de notaris. Uiteraard staan zij ook daarne nog voor u klaar.
  • op basis van ons advies, kunt u zelf aangeven of u daadwerkelijk wilt adverteren, deelnemen aan de NVM Open Huizen Route en/of u een, kosteloos, te koop bord wenst.
  • U wordt begeleidt door Feri Veenema (beëdigd NVM makelaar) en/of Sabine Veenema (gecertificeerd NVM-makelaar).

Heeft u nog vragen dan kunt u het contactformulier invullen en natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor een vrijblijvend verkoopgesprek.