property photo
€ 850
Multifunctionel bedrijfsruimte van totaal circa 147 m2, waarvan circa 92 m2 op de begane grond en circa 55 op de verdieping met vaste trap en 3 eigen parkeerplaatsen voor het pand.

Hier kunt u reageren op dit object.


 
 
 
 
 
 
 
 
  loading

Multifunctionel bedrijfsruimte van totaal circa 147 m2, waarvan circa 92 m2 op de begane grond en circa 55 op de verdieping met vaste trap en 3 eigen parkeerplaatsen voor het pand.

“Business park Vught” is gesitueerd aan de Laagstraat en grenzend aan bedrijventerrein “De Schakel” en nabij “De Ketting”. De Schakel is een goed gesitueerd, kleinschalig bedrijventerrein dat momenteel huisvesting biedt aan overwegend detailhandel, zoals de BoerenBond, de Karwei, sanitairspeciaal zaak etc.
Het terrein bevindt zich op een steenworp afstand van de op- en afritten van de A2 en via de nabijgelegen Wolfkamer- en Vijverbosweg is de N65 (Tilburg-’s-Hertogenbosch) ook snel en eenvoudig te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed d.m.v. het Vughtse NS-station en busverbindingen in de directe omgeving. De omgeving wordt gekenmerkt door de brandweerkazerne, gemeentewerf, conferentiecentrum Huize Bergen, een woonwijk en het bedrijven- c.q. industrieterrein Kempenlandstraat en Industrieweg.

Het geheel bestaat uit 29 multifunctionele bedrijfsruimten met circa 82 parkeerplaatsen en 2 kantoorgebouwen met 54 parkeerplaatsen, de overige ruimte is ingericht als verkeersruimte en groenvoorzieningen.

“Business Park Vught” is bij uitstek geschikt voor de vestiging van o.a. bedrijven met kleinschalige productie, assemblage, distributie, opslag, groothandel en nijverheid. De vestigingvan bedrijven in milieucategorie 1 en 2 is toegestaan. Ook voor particulieren zijn de bedrijfsruimten geschikt voor hobby of bijvoorbeeld het stallen/ opslaan van goederen.

Business Units Type B;
zeer geschikt voor het gebruik als magazijn en/of werkplaats, eventueel in combinatie met een kantoorruimte of showroom.

Technische specificatie;
Fundering en vloeren in gewapend beton met op de begane grond een draagkracht van 1.000 kg/m2 en op de verdieping (kanaalplaat) 400 kg/m2. Buitengevels in metselwerk borstwering (spouw) en aluminium gevelbeplating met houten kozijnen en ramen voorzien van dubbele en isolerende beglazing. De scheidingswanden zijn van kalkzandsteen blokken. Elke unit is voorzien van een loopdeur alsmede een overheaddeur van circa 3,2 bij 3,2 meter. De vrije hoogte is 3,5 tot 6,50 meter. Meterkast met electra (3x 25 Ampére), Vaillant combiketel en water. Toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Huurprijs € 850,– (excl. BTW) per maand exclusief stook- en servicekosten.
Aanvaarding in overleg, indien gewenst op korte termijn mogelijk.

Type woning: Bedrijfspand
Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 2010
Woonoppervlakte (m2): 147
Inhoud (m3): -
Perceeloppervlakte (m2): -
Aantal slaapkamers: nvt
Aantal kamers: nvt
Garage: -
Aanvaarding: in overleg, indien gewenst op korte termijn mogelijk
Servicekosten ( € ): -