Referenties

2016, verkoper Molenvenseweg 69 – Vught: ” Lokale marktkennis: 9. Service & Begeleiding: 9. Deskundigheid: 9. Prijs/ Kwaliteit: 10. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Zoals de cijfers al duidelijk aangeven.. zeer betrokken, snel acteren, kennis van zaken en altijd meedenken. Top!” Funda beoordeling een 9,3 !

2016, verkoper Capellebosdreef 36 – Vught: “Sabine Veenema heeft ons heel goed begeleidt in het verkopen van ons huis. We hadden hiervoor een andere makelaar uit Vught, die nogal wat steken had laten vallen, dus Sabine moest ontzettend haar best doen om het vertrouwen van ons in het makelaars wereldje te herstellen. Dat is haar gelukt, wij zijn dan ook tevreden over Veenema makelaardij , die uiteindelijk ons mooie huis heeft weten te verkopen.” Funda beoordeling een 8,8 !

2016, de heer Mourik – Vught: “De makelaar heeft alle zaken prima voorbereid en geregeld. Ook in de tijden dat ik niet in in mijn huis in Vught was. Ik werd prima op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en ontwikkelingen, ook werd mij verteld wat ik zelf moest doen. Echt helemaal geweldig!” Funda beoordeling een 9,3 !

2016, mevrouw Kuijpers – Vught: “Ik kwam in weer contact met Sabine door een eerdere koop. Ze neemt echt alle tijd en liet mij het tempo bepalen. 2x hetzelfde uitleggen, geen probleem! Ik was veel in t buitenland, de zaken vonden doorgang. Kreeg regelmatig n update. Verkoopstress heb ik daardoor beslist niet gehad.”Funda beoordeling een 10 !

2015, de heer Artz – Vught: “Aanrader. heerlijk zo vader en dochter die een fantastisch kantoor hebben en erg goed met hun klanten omgaan geen negen tot vijf mentaliteit. zijn discreet en erg behulpzaam. alle vragen worden beantwoord en ook nog snel.” Funda beoordeling een 10 !

2015, Ed & Marian – Vught: “Sabine, we danken je voor de professionele inzet om de verkoop van ons huis bevorderen. En niet zonder succes! Door je energieke aanpak was de belangstelling voor de woning snel ontstaan. Niets was teveel voor je. Mede daardoor was er ook al snel sprake van serieuze gegadigden en leidde het tot een snelle verkoop. We wensen je nog veel succes in de toekomst en we zijn ervan overtuigd dat je nog veel kopers en verkopers gelukkig zult maken. Hartelijke groet, Ed & Marian”

2015, Familie Clijn: “Wij hebben de rol van Veenema als makelaar bij de verkoop van de woning van mijn moeder in Vught als zeer prettig ervaren. Een persoonlijke benadering, prettige omgang en een professionele aanpak hebben ervoor gezorgd dat de verkoop van de woning voor ons zeer naar wens is verlopen. Wij kunnen Veenema Makelaardij zeker aanbevelen!”

Januari 2015, familie Mooren uit Vught: “In een prettige, eerlijke en tevens zakelijke sfeer was ons huis in ‘no-time’ verkocht. Ook de aankoop van ons appartement verliep gunstig. Wij zijn zeer tevreden en coulant behandeld. Deze makelaar is aan te bevelen.”

Remco en Ilona Boer uit Vught: “Zeer tevreden kijken we terug op de samenwerking met Veenema Makelaardij. In een moeilijke markt heeft onze woning enige tijd te koop gestaan. Echter, door de vasthoudendheid en het netwerk van Sabine en Feri hebben we de woning alsnog naar volle tevredenheid weten te verkopen! Klantfocus, eerlijk en open zijn woorden die de samenwerking typeren.”

Mevrouw van de Greef uit ‘s-Hertogenbosch: “Ik heb het altijd prettig gevonden met jullie samen te werken en heb alleen goede ervaringen. Ondanks de moeilijke verkooptijd is het toch gelukt om mijn woning te verkopen, daar ben ik heel blij mee. Jullie wisten mijn omstandigheden en ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie luisterend oor en voor de goede zorgen. Bedankt!”

Klaas uit Rosmalen: “Voor mij was het een moeilijke tijd, zowel emotioneel als economisch, om het huis te verkopen. Bij Veenema hebben ze oog voor de persoon en met vereende krachten is het ze gelukt me te verlossen van een zware last, onder nog best gunstige voorwaarden.”

Mevrouw C. Braak uit ‘s-Hertogenbosch: “In de afgelopen jaren heeft het makelaarsteam Sabine & Feri Veenema mij diverse keren op uitstekende wijze bijgestaan met de aan- en verkoop van een huis. Zelfs in een tijd dat het minder goed gaat op de huizenmarkt, waren zij in staat om mijn huis binnen enkele weken te verkopen. Dit is zeker te danken aan hun expertise, netwerk en jarenlange ervaring. Natuurlijk hoop ik niet snel weer te verhuizen, maar mocht het nodig zijn, dan weet ik bij wie ik moet zijn”

Familie van Opzeeland uit Vught: “De aankoop van onze nieuwe woning, is dankzij Veenema Makelaardij vlekkeloos verlopen. Het is erg prettig als een makelaar zijn of haar afspraken nakomt en bereid is om mee te denken. Op het moment dat wij ons huis aankochten was Feri tijdelijk afwezig en ondanks deze extra drukte voor Sabine, kwam zij haar afspraken allemaal keurig na. Chapeau! Zodoende nogmaals onze hartelijke dank voor de fijne samenwerking”